Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза в сряда, че отмяната на

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза в сряда, че отмяната на
Коментари Харесай

Нетаняху към Хамас: Международният натиск няма да ви спаси

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху сподели в сряда , че анулацията на планувано посещаване във Вашингтон на висши израелски чиновници тази седмица е имало за цел да покаже на " Хамас ", че Израел няма да се подчини на възходящия интернационален напън за прекъсване на войната в Газа.

На фона на възходящия интернационален напън за прекъсване на боевете и прекъсване на израелските проекти за започване на сухопътна офанзива против град Рафах в южната част на Газа, на двама от най-старшите си сътрудници, които трябваше да изслушат концепциите на Съединени американски щати по отношение на оперативните други възможности.

" Това беше обръщение на първо място към " Хамас ": " Не залагайте на този напън, няма да проработи ", сподели той във видео мнения на среща с гостуващия американски сенатор Рик Скот.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации изиска в понеделник сред Израел и палестинските бойци " Хамас " и неотложно и абсолютно освобождение на всички заложници, откакто Съединените щати се въздържаха от гласуването.

Най-малко и 74 889 ранени при военната атака на Израел против Газа от 7 октомври насам, заяви в сряда Министерството на здравеопазването в Газа.
 12 души се удавиха в опит да доближат до помощи, доставени по въздух в Газа
12 души се удавиха в опит да доближат до помощи, доставени по въздух в Газа

Палестинският анклав е изправен пред глад
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР