Израелският премиер Бенямин Нетаняху и неговите близки помощници са поставени

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху и неговите близки помощници са поставени
Коментари Харесай

Нетаняху превантивно под карантина

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху и неговите близки помощници са сложени под защитна карантина, откакто служителка в кабинета му беше тествана позитивно за COVID-19.
В изказване на кабинета на Нетаняху се споделя, че решението за карантина е превантивно, защото министър председателят не е бил в непосредствена непосредственост с болната служителка.
" Предварителната оценка е, че няма потребност министър председателят да бъде под карантина, защото той не е влизал в непосредствен контакт с индивида и не се е срещал персонално с това лице ", се споделя в изказването.
" През последните две седмици двамата в никакъв случай не са били в една и съща стая едновременно ".
Освен това в изказването се отбелязва, че „ епидемиологичното следствие “ продължава и че Нетаняху и личният състав, който е най-близо до него ще бъдат в изолираност, до момента в който тестванията не приключат ".
От Кнесета оповестиха, че служителката е Ривка Палух, асистент по парламентарните въпроси на Нетаняху, като означават три дати, на които тя е била в постройката.
Членовете на Народното събрание и чиновниците към този момент са инструктирани да извършват заповедите на здравното министерство и сами да се слагат под карантина, в случай че са били наоколо до нея, се споделя в известието.
Кнесетът предлага фрагменти от своите камери за наблюдаване на здравното министерство, с цел да се види къде и по кое време Палух е била в постройката, с цел да могат здравните експерти да дефинират кои ограничения би трябвало да се подхващат.
Израел, който има повече от 4000 доказани случая на COVID-19, наложи строги ограничавания в битката с разпространяването на ковид, в това число цялостна възбрана на безпричинно със сериозна причина излизане.
Кабинетът на Нетаняху акцентира, че през последните седмици е имал стеснен междуличностен контакт, като " множеството от срещите са били видеоконференции ".
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР