Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху призна, че той и президентът Байдън

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху призна, че той и президентът Байдън
Коментари Харесай

Нетаняху признава, че той и Байдън са разделени относно бъдещето на Газа след Хамас: „Да, има несъгласие“

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху призна, че той и президентът Байдън не са съгласни по отношение на визията за Газа след войната с Хамас завършва.

Докато благодари на Съединени американски щати за продължаващата им поддръжка във военните старания на Израел, Нетаняху сподели в понеделник вечерта, че е имал „ натоварен разговор с президента Байдън “ по отношение на следвоенните проекти на Израел в Газа.

„ Да, има противоречие, когато става въпрос за „ деня след Хамас “ и се надявам, че ще реализираме съглашение и тук “, сподели Нетаняху в изказване. „ Искам да изясня позицията си: няма да разреша на Израел да повтори грешката на Осло. “

Министър-председателят загатна несполучливите съглашения от Осло, едно революционно помирение сред израелските и палестински водачи през 90-те години, което в последна сметка се провали и насърчи терористите да отхвърлят мира.

Изглежда, че Нетаняху отхвърля апела на Америка за актуализирана палестинска власт, която да поеме Газа, откакто нейните сегашни терористичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР