Израелските ВВС са нанесли в неделя серия удари по сектора

...
Израелските ВВС са нанесли в неделя серия удари по сектора
Коментари Харесай

Израел и Палестина се обстреляха с ракети

Израелските Военновъздушни сили са нанесли в неделя серия удари по бранша Газа като са изстреляли към 40 ракети по позициите на въоръжени групировки, оповестява " Дюня ал Ватан ".
По данни на организация " Маан ", представени от БГНЕС, вследствие на израелското нахлуване са починали четирима палестинци, а още един е получил съществени пострадвания.
Израелски специфични елементи са провели интервенция по ликвидирането на един от командирите на военното крило на придвижването ХАМАС " Бригадите Изедин ал Касам ", а авиацията е почнала да нанася удари по позиции на радикални ислямисти.
Палестински медии оповестяват за един умрял измежду израелските специфични елементи, а втори е с заплаха за живота. Убит е и един от доближените на командира на " Бригадите ". От Министерството на вътрешните работи в Газа, което е под контрола на Хамас, са оповестили положение на нараснала бойна подготвеност.
Същевременно се появи информация, че минимум 10 ракети са били изстреляни по Израел от територията на Газа " Към 23:50 часа бяха засечени 10 изстрелвания на ракети от бранша Газа по Израел. Две от ракетите бяха прехванати от Противовъздушна отбрана системата " Железен купол ", прецизират от израелската войска.
Заради случилото се, израелският министър председател Бенямин Нетаняху прекъсна визитата си в Париж, където взе участие в мероприятията по отбелязване на 100-годишнината от края на Първата международна война.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР