Израелските военни разкриха 55-метров укрепен тунел под болничния комплекс Ал

...
Израелските военни разкриха 55-метров укрепен тунел под болничния комплекс Ал
Коментари Харесай

Армията на Израел разкри 55-метров тунел под болницата Ал Шифа

Израелските военни разкриха 55-метров укрепен тунел под болничния комплекс „ Ал Шифа “, въз основа на получени разследващи данни.

Той е ситуирана на 10 метра под повърхността, оповестиха от Израелските сили за защита.

Шахтата на тунела е открита в региона на болничното заведение под заслон, наоколо до транспортно средство, съдържащо голям брой оръжия - РПГ, автомати „ Калашников “, експлозиви.

Към води поредност от стъпала, спускащи се надолу. То е снабдено с разнообразни отбрани, в това число устойчива на детонации врата и отвор за пукотевица.

Този вид порти се употребява от терористичната организация „ Хамас “, с цел да блокира проникването на израелските сили в командните центрове и подземните уреди, принадлежащи на терористите.

" Разкритията потвърждават, че голям брой здания в комплекса на болничното заведение се употребяват от „ Хамас “ като прикритие за терористична инфраструктура и действия. Това е още едно доказателство за циничния метод, по който „ Хамас “ употребява жителите на линията Газа като жив щит за своите убийствени терористични действия. " - се споделя в прессъобщение, публикувано от Силите за защита.

Израелските военни разпространиха видеоматериали от мястото.

Превод Faktor.bg

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР