Израелските сили за сигурност многократно са прегазили с една от

...
Израелските сили за сигурност многократно са прегазили с една от
Коментари Харесай

Израелските сили многократно прегазили тялото на застрелян палестинец в Тулкарм

Израелските сили за сигурност неведнъж са прегазили с една от машините си тялото на палестинец, убит по време на тяхна интервенция в град Тулкарм на Западния бряг, демонстрират фрагменти от охранителни камери, записани пред къща в града, съобщи Ройтерс.

Израелската гранична полиция съобщи, че транспортното средство е прегазило тялото на убития палестинец несъзнателно, откакто е пристигнало, с цел да измъкне израелски военни, които съгласно изказването са били подложени на мощен обстрел, като добави, че случаят се проверява.

Кадрите се появиха, откакто в понеделник израелската гранична полиция заяви, че нейни командоси са нахлули в град Тулкарм, с цел да арестуват търсен палестински войник и при последвалия конфликт са умъртвили трима въоръжени палестинци.

Палестинското външно министерство популяризира изказване, осъждащо случая, който съгласно него отразява " просвета на ненавист и екстремизъм ". От " Бригадите Тулкарм ", въоръжена ислямистка формация, обвързвана с придвижването " Фатах ", което ръководи интернационално приетата палестинска самостоятелна власт, обявиха, че един от убитите в понеделник палестинци е бил неин член.

Град Тулкарм, където се намира един от главните пропускателни пунктове сред Западния бряг и Израел, е бил обект на многократни интервенции от страна на израелските сили за сигурност след нападението на 7 октомври против Израел от " Хамас ", противник на " Фатах ", който ръководи линията Газа.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР