Израелските сили убиха трима палестинци и раниха друг при въздушен

...
Израелските сили убиха трима палестинци и раниха друг при въздушен
Коментари Харесай

При израелски въздушен удар: Моментът, в който кола е взривена в

Израелските сили убиха трима палестинци и раниха различен при въздушен удар в окупирания град Дженин на Западния бряг в сряда, заяви палестинското министерство на опазването на здравето.

Това се е случило в границите на интервенция, която съгласно израелските военни е била ориентирана против палестински бойци.

Над милион са бежанците в Рафа

Израелските военни обявиха, че самолетът е блъснал четирима палестински бойци в кола в региона на Дженин, измежду които двама високопоставени членове на " Ислямски джихад ", които са управлявали набези против израелци.

На фрагменти от видеонаблюдение, публикувани от Ройтерс, се вижда по какъв начин автомобил, който се движи на многолюден път, ненадейно е обзет от пламъци.

Това се случва в болница в Газа

Друг автомобил, който се доближава от противоположната посока, стопира, а по-късно потегля обратно.

Ройтерс съумя без значение да ревизира местоположението и датата на снимане на видеото, като се свърза със притежателя на камерата на място.

Откакто войната в Газа избухна през октомври, Израел ускори военните си нападения на Западния бряг, където насилието към този момент се покачваше повече от година. Данните на Организация на обединените нации сочат, че от 7 октомври насам минимум 358 палестинци са били убити там, като една четвърт от тях са деца.

Той повтори и обвиняването си, че Израел употребява глада като „ оръжие за война “

Ивицата Газа, Западният бряг и Източен Йерусалим са измежду териториите, които Израел окупира по време на войната в Близкия изток през 1967 година и където някои палестинци са взели оръжие, с цел да се опълчват на израелското военно ръководство.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР