Израелските отбранителни сили съобщават, че са разкрили как Хамас“ краде

...
Израелските отбранителни сили съобщават, че са разкрили как Хамас“ краде
Коментари Харесай

Израелското разузнаване: „Хамас“ краде гориво от болниците в Газа за сметка на цивилните

Израелските отбранителни сили оповестяват, че са разкрили по какъв начин „ Хамас “ краде гориво от лечебни заведения за сметка на цивилни жители на Газа.

Израелското военно разузнаване е прихванало диалог сред пълководец на батальона на „ Хамас “ в Западна Джабалия и гражданин на Газа. В него взе участие и шефът на индонезийската болница.

„ Въпреки сензитивния темперамент на този диалог, ние го разпространяваме, с цел да покажен циничната употреба на „ Хамас “ на филантропични запаси в Ивицата Газа.

Видеото удостоверява, че „ Хамас “ управлява разпределението на сила в Газа, като дава приоритет на потребностите на терористите пред потребностите на тяхното цивилно население. В това телефонно позвъняване пълководец от организацията неведнъж загатва, че „ Хамас “ взема гориво от запасите на болничното заведение, „ работейки като държавно управление в името на страната “.

„ Хамас “ продължава да употребява филантропичната инфраструктура в Ивицата Газа, с цел да поддържа терористичните си действия за сметка на жителите на анклава, показват Израелските отбранителни сили. Към обявата си те ползват преведен запис на диалога и сателитна фотография на болничното заведение.

Междувременно Израелската служба за скъпи бумаги (ISA) разгласява и разпит с терорист от „ Хамас “, който е взел участие в жестоките набези в кибуца Кфар Аза на 7 октомври.

„ Влязохме в къщата до нас през прозореца. Чухме гласовете на дребни деца вътре в предпазеното леговище. Стреляхме по него. Спряхме, когато гласовете към този момент не се чуваха. Нашата задача беше да убиваме. Не ни беше казано да отвличаме, а единствено да убиваме. Да убием всеки, който забележим, и по-късно да се върнем. Нашата задача беше в региона на Кфар Аза. Минахме през първата къща. Проверихме я и беше празна. Хамза подпали стаята извън. След това някой излезе от задния двор с тръба – Абу Ахмад и Хамза го видя и го умъртви ”, споделя Омар Обу Руша.

„ Отидохме във втората къща. Стреляхме по прозорците и счупихме стъклата. Проверихме къщата и установихме, че е празна. Запалих втората стая. Отидохме в третата къща. Вътре имаше жена. Хамза я умъртви, простреля я ", добавя още той.

Очаквайте детайлности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР