Израелските депутати гласуваха в подкрепа на отхвърлянето на премиера Бенямин

...
Израелските депутати гласуваха в подкрепа на отхвърлянето на премиера Бенямин
Коментари Харесай

Израелският парламент подкрепя отказа на Нетаняху от палестинска държава

Израелските депутати гласоподаваха в поддръжка на отхвърлянето на премиера Бенямин Нетаняху за всяко „ едностранно “ признание на палестинска страна, защото интернационалните апели нарастват за обновяване на договарянията за палестинска страна.

Символичната декларация от сряда, издадена по време на войната на Израел против Газа, също получи поддръжка от членове на опозицията с 99 от 120 депутати, които гласоподаваха в поддръжка, сподели представител на Кнесета.

Позицията на Израел е, че всяко непрекъснато съглашение с палестинците би трябвало да бъде реализирано посредством директни договаряния сред двете страни, а не посредством интернационален диктат.

Това е макар че Нетаняху намерено декларира, че се опълчва на палестинска страна и се показва пред израелската общност като опора против всяка такава страна. Не са водени договаряния за договаряния за палестинска държавност от 2014 година, когато Израел отхвърли да одобри страна, обхващаща цялата палестинска територия, нелегално окупирана от Израел. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР