Израелски въздушни удари в южната част на ГазаПрочетете повече от

...
Израелски въздушни удари в южната част на ГазаПрочетете повече от
Коментари Харесай

Война Израел-Хамас: Представител на Хизбула казва, че групата може да бъде принудена да влезе в по-широк конфликт заради атаките в Газа

Израелски въздушни удари в южната част на Газа

Прочетете повече от Sky News:
Газа губи връзка, защото Израел споделя, че територията е разграничена на две < br /> Доналд Тръмп дава показания в „ доста неправдив “ развой

Насрала не разгласи, че Хизбула е изцяло ангажирана във войната Израел-Хамас – само че сподели, че боевете против Ливан-Израел границата „ няма да бъде лимитирана “ до мащаба, следен до момента, и че всички варианти са „ на масата “.

Междувременно в понеделник Газа загуби връзки в третото си цялостно спиране на спора до момента, като Израелската войска съобщи, че е разделила палестинската територия на две.

Израелските медии оповестиха, че войските на страната се чака да влязат в град Газа в границите на 48 часа, откакто са обкръжили региона.

И съгласно Белия дом Джо Байдън и Бенямин Нетаняху са разискали капацитета за „ тактически паузи “ в борбите.

Говорителят Джон Кърби сподели, че държавните управления на Съединени американски щати и Израел ще продължат да поддържат връзка по отношение на евентуални паузи по филантропични аргументи и вероятни освобождавания на заложници.

Самите водачи също ще продължат диалозите през идващите дни, сподели той.

„ Можете да очаквате, че ще продължаваме да се застъпваме за краткотрайни и локализирани паузи в боевете ", сподели господин Кърби.

" Смятаме, че сме при започване на този диалог, а не в края му. "

Администрацията на Байдън твърди, че общото преустановяване на огъня не би било подобаваща стъпка – позиция, подкрепена от английския министър председател Риши Сунак.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР