Израелски цивилни са били ранени при обстрел с противотанкови ракети

...
Израелски цивилни са били ранени при обстрел с противотанкови ракети
Коментари Харесай

Израелски цивилни са били ранени при обстрел от ливанска страна

Израелски цивилни са били ранени при обстрел с противотанкови ракети от ливанска страна в региона на границата, съобщи Ройтерс, като се базира на известие на израелските Сили за защита (ЦАХАЛ). В изказването се показва, че Израел е дал отговор с артилерия.
Прочетете още
Хуманитарен кулоар и пауза във военната операция за евакуация на юг в бранша Газа оповестиха и през днешния ден от израелската войска. Със известие в обществените мрежи израелската войска уточни проекта за евакуация - по пътя Салах ад-Дин, който ще бъде отворен 7 часа.

Също по този начин от 10 до 14 часа в региона на лагерите за бежанци Джабалия и Езбет Мали се афишира тактическа паузва на военната интервенция с филантропични цели. Коридор за евакуация ще бъде открит и от болницата " Аш-Шифа " - от нея към главния кулоар по пътя Салах ад-Дин.

В известието на ЦАХАЛ също по този начин се показва и телефонен номер, както и профил в обществената мрежа " Телеграм ", на който поданици на Газа могат да се свържат с израелските военни, в случай че " Хамас " им пречат и попречват евакуацията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР