Израелски съд отложи следващото заседание по делото срещу премиера Бенямин

...
Израелски съд отложи следващото заседание по делото срещу премиера Бенямин
Коментари Харесай

Израелски съд отложи заседание по делото срещу Нетаняху за корупция заради карантината

Израелски съд отсрочи идващото съвещание по делото против премиера Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и за корупция поради стягането на карантината по отношение на ковид, което влезе в действие от през днешния ден, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Ерусалимският областен съд съобщи, че съвещанието, планувано за сряда ще бъде отсрочено за неустановен период поради огромния брой участници, които следва да участват персонално.

На Нетаняху са повдигнати обвинявания за рушвет, машинация и корист с доверие, свързани с три отдавнашни следствия. Премиерът отхвърля да е направил нещо неправилно и споделя, че е жертва на "лов на вещици " от страна на враждебни медии, полицейски и правосъдни чиновници.

През последните месеци той е изправен пред ежеседмични митинги с апели за неговата оставка поради упоменатите изказвания за корупция и метода, по който държавното управление реагира на рецесията с ковид, отбелязва АП.

Израел организира най-бързата акция за имунизация против COVID-19 в света и към този момент е ваксинирал с първата доза от имунизацията близо 20% от популацията си. Нетаняху направи триумфите във имунизацията на популацията централна тематика в акцията за своето преизбиране на изборите през март, когато в Израел ще се създаде четвъртият подред парламентарен избор за по-малко от две години. Междувраменно министър председателят прикани израелците да създадат "едно последно огромно изпитание " за преодоляване на предаването на вируса като съблюдават по-строгите правила, показва АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР