Израелската активистка за мир и лидер на Women Wage Peace,

...
Израелската активистка за мир и лидер на Women Wage Peace,
Коментари Харесай

Израелска активистка за мир, идентифицирана, след като е била отвлечена, убита от терористите на Хамас

Израелската активистка за мир и водач на Women Wage Peace, за която се смяташе, че е отвлечена от терористите на Хамас, е разпозната пет седмици след убийството си. < /p>

Съдебномедицински специалисти са разпознали останките като Вивиан Силвър, 74, потвърждавайки, че тя е била убита по време на кланетата на 7 октомври в Южен Израел от терористите на Хамас.

Според страницата Women Wage Peace, рано В събота сутринта на 7 октомври Силвър написа, че терористи са проникнали в кибуца и са влезнали в дома й.

В обявата се показва, че тя се е скрила зад вратата на долап и от 11:07 ч. сутринта и повече няма новина за нея. Страницата показва, че Силвър най-вероятно е бил похитен от терористи на Хамас и отведен в Газа.

Организацията сподели, че Силвър е транспортирал заболели поданици на Газа от граничния контролно-пропускателен пункт до израелски лечебни заведения в продължение на години и беше прочут кротичък деятел в доста други организации.


Оригинален източник на публикацията: разпознат израелски кротичък деятел откакто е бил похитен, погубен от терористи на Хамас

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР