Израел замени разума с отмъщение и не се вслушва в

...
Израел замени разума с отмъщение и не се вслушва в
Коментари Харесай

Израел замени разума с отмъщение, казва Саймън Харис

Израел размени разсъдъка с възмездие и не се вслушва в страните, призоваващи за преустановяване на огъня в Газа, сподели Taoiseach.

Саймън Харис, който стана Taoiseach предходната седмица, сподели, че Европейски Съюз би трябвало да употребява „ всеки лост на свое разположение “, с цел да спре насилието в района.

Миналата седмица господин Харис и испанският министър председател Педро Санчес споделиха, че желаят да работят с сходни настроени страни да признаят палестинската държавност.

Той ще се срещне с други ръководители на държавни управления от Европейски Съюз на срещата на Европейския съвет в Брюксел в сряда.

След офанзивата на Иран против Израел, която беше наказана от Ирландия, господин Харис сподели, че той и други европейски водачи ще призоват за непоклатимост и „ въздържаност, която да бъде демонстрирана от всички страни “.

Той добави: „ Всичко друго от това на този стадий би довело до доста огромни кръвопролития и доста забележителна злополука за толкоз доста милиони хора в района. “

Говорейки по програмата Amanpour на CNN...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР