Израел ще продължи войната с Хамас до пълна победа и

...
Израел ще продължи войната с Хамас до пълна победа и
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел ще продължи войната с Хамас до пълна победа

Израел ще продължи войната с Хамас до цялостна победа и без значение дали разполага с интернационална поддръжка или не - това оповестиха израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и и външният министър Ели Коен.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1246
През цялата нощ тътенът на бомбадировките продължава да огласява небето над Газа. На този стадий съглашение за прекъсване на огъня ще бъде като подарък на терористичната организация Хамас, съобщи още Коен, предава Българска национална телевизия.

Коментарите на израелските управляващи идват ден, откакто Общото заседание на Организация на обединените нации гласоподава с голямо болшинство необвързваща резолюция, с искане за прекъсване на огъня в Газа. Лидерът на Хамас - Исмаил Хания съобщи, че е отворен за всяка самодейност, която ще постави завършек на израелската експанзия, само че добави, че сходно съглашение не е допустимо без присъединяване на организацията.

Съветникът по националната сигурност на Белия дом е на обиколка в Близкия изток. Джейк Съливан беседва с престолонаследника на Саудитска Арабия - принц Мохамед бин Салман, през днешния ден той ще се срещне с Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и. Израелският министър председател направи послание по радиото към армията, откакто през вчерашния ден 10 бойци бяха убити при сраженията в Газа.

" Искам да предадете следното и на последния боец - ще продължим до края, до успеха, до момента в който Хамас е унищожена, дано да няма подозрение в това. Казвам това на фона на голямата болежка и на интернационалния напън. Нищо няма да ни спре ", съобщи Нетаняху.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР