Израел извършва безразборни удари и срещу цивилното население в Газа.В

...
Израел извършва безразборни удари и срещу цивилното население в Газа.В
Коментари Харесай

Израел извършва безразборни удари и срещу цивилното население в Газа 

Израел прави безразборни удари и против цивилното население в Газа.В линията царува цялостен безпорядък и суматоха, откакто Израел прави бомбардировки с невъобразим досега мащаб.

Израел прави безразборни удари

Израелските въоръжени сили оповестиха, че 100 изтребителя са взели участие в нанасянето на удари по линията през последните часове. Кореспондент на Би Би Си оповестява за безпорядък измежду цивилното население.

Израелските военни оповестиха, че „ уголемяват наземните интервенции “ в линията

Израел ускори въздушните удари на фона на сухопътната инвазия на армията. Израелските военни оповестиха, че „ уголемяват наземните интервенции “ в линията, откакто на 7 октомври бойци на „ Хамас “ направиха изненадващо нахлуване. „ Хамас “ разгласи довечера, че води яростни боеве с израелските сили на земя.

Израел към този момент е минал към втората фаза на войната

„ Ал Джазира “съобщи, че израелските сили са навлезли в северната част на линията Газа и уголемяват обсега на своите дейности. От седмици Израел се готвеше за започването на сухопътна интервенция. След нападението на „ Хамас “ Израел разгласи положение на война.

Екстремистката формация държи над 200 заложници сега

Израел твърди, че нападна само цели на „ Хамас “, само че доказателствата сочат друго – правят се безразборни удари и против цивилното население. Израел разгласи, че сега главната цел на армията е връщането вкъщи на взетите заложници. Арабското население в палестинската земя обаче е огромният губещ във войната сред Израел и „ Хамас “.

Общото заседание на Организация на обединените нации прикани за неотложно филантропично помирение в линията Газа

Израелската войска убива хиляди деца в линията, които са в капан и няма къде да избягат. Окупаторите също по този начин не позволяват филантропична помощ да доближи до цивилното население. Според палестинските здравни управляващи над 7000 души са убити в линията от 7 октомври насам, измежду които 3000 деца, написа epicenter.bg.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР