Израел и Кипър обявиха споразумение за туризъм в неделя, за

...
Израел и Кипър обявиха споразумение за туризъм в неделя, за
Коментари Харесай

Израел и Кипър договориха свободно пътуване за Covid ваксинираните туристи

Израел и Кипър оповестиха съглашение за туризъм в неделя, с цел да разрешат на жителите, които са били имунизирани против ковид, да пътуват сред страните, без да се постанова карантина. Споразумението сред двете средиземноморски страни е стъпка към възобновяване на техните туристически промишлености, които бяха мощно наранени от съвсем годишната пандемия, съобщи АП.

" Това отваря опцията за рестартиране на туризма в близко бъдеще ", сподели министър председателят Бенямин Нетаняху. " Кипърски туристи в Израел и израелски туристи в Кипър. " Президентът на Кипър Никос Анастасиадес съобщи, че чака договорката да влезе в действие от 1 април. Анастасиадес също по този начин съобщи, че е доста заинтригуван да получи повече елементи за допустимо лекуване на COVID-19, разработвано от израелската болница Ичилов, и съобщи, че Кипър ще взе участие в идни клинични изпитвания.

Припомняме, че предходната седмица

За трите страни туризмът е предпочитан бранш.
 Гърция и Израел договориха Covid имунизираните туристи да пътуват свободно
Гърция и Израел договориха Covid имунизираните туристи да пътуват свободно

Без да се постановат проби и карантина, даде обещание Нетаняху

Правителствата и разработчиците по целия свят изследват евентуалното потребление на стопанската система посредством идентифициране на предпазените против ковид. Такива принадлежности имат последици като евентуално изключване на цели групи от обществено присъединяване и приканват законодателите да помислят съществено по какъв начин се употребяват.

Индустриите за пътувания и развлечения , които се борят да работят с облага, като в същото време постановат разпореждания за обществено разграничаване, са изключително заинтригувани от метод за бърза инспекция кой има отбрана .
 Ваксина против вид: Обещаващи данни в конкуренцията на Израел против ковид
Ваксина против вид: Обещаващи данни в конкуренцията на Израел против ковид

Големият въпрос е дали имунизациите могат да унищожат пандемията?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР