Изправи се България ще участва самостоятелно на изборите на 2

...
Изправи се България ще участва самостоятелно на изборите на 2
Коментари Харесай

Изправи се България ще участва самостоятелно на изборите на 2 октомври

Изправи се България ще взе участие независимо на изборите на 2 октомври. Това разгласи водачът на партията Мая Манолова при внасяне на документи за регистрация в Централната изборна комисия. Формацията чака поддръжка от неправителствени организации и персони с дела.

" Изправи се България " се афишира за безапелационно повишение на приходите, понижаване на цената на бензина и дизела, помощ за енергийно бедните, таван на цените на главните хранителни артикули и за борба против монополите:

" Хората се отвратиха от безпринципни обединения на уреждачи, от обединения за власт и за пари, и е време за същинска обществена опция за лява партия и нейния дневен ред да е общественият дневен ред на българските жители. Има една алена линия, която си слагаме за цел да изтрием. Това е линията на беднотия. Българската политика  е цялостна с гастрольори, с позьори, с еднодневки, има потребност от бойци ", съобщи водачът на " Изправи се България " Мая Манолова.

След нея документи за присъединяване в парламентарния избор внесоха и от партия " Истината и единствено истината ". Формацията е учредена през юни тази година.

Снимка: БГНЕС
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР