Изпратих сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров относно проверката за

...
Изпратих сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров относно проверката за
Коментари Харесай

Валери Симеонов изпрати сигнал до Цацаров заради заведенията в Слънчев бряг

Изпратих сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров по отношение на инспекцията за престъпления на чиновници в Министерство на туризма, касаещи противозаконни градежи и нелегално утвърдени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж " Слънчев бряг-юг ". Това написа в профила си във " Facebook " вицепремиерът Валери Симеонов. В него той показва, че в нарушаване на закона чиновници на Министерството на туризма и други институции са одобрили три броя схеми за преместваеми обекти и уреди.

Още в понеделник Симеонов разгласи пред публицисти, че пет заведения в Слънчев бряг би трябвало да бъдат съборени, тъй като са противозаконни. Министърът на туризма Николина Ангелкова отвърна, че това не е правилно. Отговорът на вицепремиера беше обвиняване, че тя приготвя продажба на 20 декара плаж в Слънчев бряг

За нарушавания отхвърли и министърът на районното развиване Николай Нанков.

Днес Симеонов пък разгласи, че сред 2001 и 2016 година нелегално е отклонявана река Хаджийска в Несебър, с цел да може да се направи заведение.

Ангелкова: Уврежда се имиджът на страната

Днес министърът на туризма в прав текст съобщи: " Панаирът за преместваемите обекти се прави при започване на летния сезон и извънредно доста поврежда имиджа на българската страна като туристическа дестинация. " Тя добави, че не може да си изясни претекстовете на Симеонов.

Ангелкова прикани всеки, който счита, че има някакви нарушавания, да алармира способените органи. Министърът на туризма уточни, че предходната година е имало същата драма за същите обекти на " Слънчев бряг-юг ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР