Използвате ли фон дьо тен? А забелязали ли сте как

...
Използвате ли фон дьо тен? А забелязали ли сте как
Коментари Харесай

Този продукт е задължителен във вашата всекидневна грим процедура

Използвате ли декор дьо загар? А забелязали ли сте по какъв начин в края на деня той като че ли съвсем се е изтрил от кожата ви и резултатът му се губи? Това с е случва, тъй като не употребявате подобаваща основа за грим.

Основата за грим би трябвало да е първата стъпка при слагането на грим. Тя ще приготви кожата ви за нанасянето на декор дьо тена и ще помогне на грима да остане пресен през целия ден. Много от основите съдържат и стимулиращи хубостта съставки, като етерични масла и витамини, които хидратират кожата.

Основата за лице ще помогне на грима ви да се задържи по-дълго време, ще прикрие порите, ще балансира зачервяването, ще хидратира кожата ви и ще я защищити от замърсяванията. Преди да си купите основа е значимо да я тествате с декор дьо тена си, с цел да сте сигурни, че те се сливат добре. Ако формулите са идентични, те ще се смесват по-лесно. Но имайте поради, че за всеки вид кожа се употребяват разнообразни по тип основи.

Ако имате мазна и предразположена към акне кожа е добре да заложите на артикул с лека, силиконова формула. Ако кожата ви е суха и сензитивна , използвайте по-кремообразни основи с масла и наложително без аромати. За естествена и комбинирана кожа, консистенцията би трябвало да прилича тази на лосиона за тяло. За по-зрялата кожа е добре да се ориентирате към артикул с кремообразна формула.

Как да го нанесете?

Трябва ви количество с размера на грахово зърно. Нанесете го като употребявате пръстите си. Топлината на вашите ръце ще помогне на кожата ви да всмуква продукта, до момента в който благодарение на четка или гъба той ще остане на повърхността. След това оставете основата да попие за 30 секунди преди да поставите грима си. За да се задържи той още по-дълго, можете да употребявате транспарантна пудра или финиш спрей.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР