Използването на стари дрехи, калъфки и какви ли не памучни

...
Използването на стари дрехи, калъфки и какви ли не памучни
Коментари Харесай

Защо НЕ трябва да използвате стари дрехи за парцали

Използването на остарели облекла, калъфки и какви ли не памучни произведения, които в миналото са ни служили правилно, вместо парцал за разчистване от десетилетия се е трансформирало в традиция освен по нашите ширини. Но в случай че продължите да го вършиме, може да си навлечете съществени проблеми.

Учените също са срещу потреблението на остарели облекла за разчистване. Според тя това е нехигиенично, защото бактериите се развъждат в парцали, измежду които може да има ешерихия коли и даже стафилококус ауреус. Някои тъкани нямат хигроскопични свойства (способността на даден материал да всмуква и отделя влага) и просто ще разнесат мръсотията по повърхността, а с тях и бактериите. Това важи най-много, в случай че употребявате остарели хавлии и кърпи за баня.
 Само с парцал продавачка наби въоръжен нападател Само с парцал продавачка наби въоръжен нападател
В същински образец за смелост се трансформира младата продавачка Силвия за врачанското село Търнава. Младата жена предотврати грабеж в магаз...

От напълно друга позиция, съгласно езотериците мръсотията в дома ни би трябвало да бъде отстранена освен с съответен материал, само че и със съответната сила.

Съветът им е при разчистване да прилагате четирите детайла: вода - за измиване, въздух - за проветряване, земя - в тази ситуация на препарати и огън - свещ. След като почистите и проветрите дома си, запалете ароматизирана свещ.

Хората, занимаващи се с сила, пък настояват, че потреблението на остарели облекла за разчистване на дома води до утежняване на здравословното положение и активиране на остарели болежки.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР