Използването на лук е ефективен метод за борба с настинките,

...
Използването на лук е ефективен метод за борба с настинките,
Коментари Харесай

Компрес с лук върху краката? 4 причини да започнете да го правите

Използването на лук е ефикасен способ за битка с настинките, който е еднообразно подобаващ както за деца, по този начин и за възрастни. Човешкото тяло се въздейства удобно от лечебните му свойства, които защищават от вирусни инфекции и оказват помощ в битката с доста болести. Как да използваме лук, като го прилагаме към стъпалата.

Принципът на деяние на лука в чорапите

Лукът нормално се употребява освен в готвенето, само че и в медицината. Лукът има антибактериални, антипиретични и антисептични свойства. Лекарствата на основата на лук могат да бъдат направени за външна приложимост.

Какво доставя тялото с лук през нощта?
 Ако листата на растенията пожълтяват, използвайте обелките на този зарзават да ги спасите Ако листата на растенията пожълтяват, използвайте обелките на този зарзават да ги спасите
Малцина знаят, че лучените люспи са едно от най-ефективните средства в грижата за растенията. Този зарзават е прочут със своите вкусо...

Полезните свойства на лука са били известни на античните лечители. От антични времена лукът се е считал за еликсира на живота. В актуалния свят не всеки знае какъв витаминен комплекс се съдържа в него - непрекъснатото му наличие на масата за вечеря може да се употребява като профилактично средство за възстановяване на човешкото тяло.

Лукът съдържа от 8 до 14% захари, а точно: фруктоза, захароза, малтоза и инсулинов полизахарид. Поради натрупването на огромно количество минерални соли, растението възстановява водно-солевия метаболизъм. Съдържа кварцин, който има мощен антихистаминов, антиоксидантен резултат.

Ако поставите лук в чорап преди лягане, тогава благодарение на етерични масла (алицин фитонцид) въздухът в стаята ще бъде дезинфекциран от бактерии, гъбички и инфекции. Тази процедура също ще има антибактериални и антипиретични резултати върху тялото.

Възможно ли е детето да поставя лук в чорап през нощта при простуда?

С настъпването на студеното време тялото на детето е по-податливо на офанзиви от вируси и бактерии. За задачата можете да поставите половин глава лук през чорапа на детето през нощта.
 КРАЙ на досадните хлебарки с чесън и лук КРАЙ на досадните хлебарки с чесън и лук
Хлебарките са едни от насекомите, които най-трудно можем да пропъдим от вкъщи си. Борбата с тях би могла да се окаже безмилостна и да от...

За да унищожите патогенния микроклимат в стаята на детето, ще бъде потребно да поставите нарязан лук на леглото. За да се избегнат затруднения, медикаментите от лук би трябвало да се употребяват през първите дни на болестта. Повечето родители разчитат на персонален опит при лекуване на елементарна простуда.

За бебета на възраст от 1 до 3 години се предлага лука да се употребява единствено след термична обработка.

Как китайските лечители употребяват лук

За първи път слагането на лук на краката стартира в античен Китай. Човешките крайници съдържат към 7 хиляди нервни окончания, всеки от които директно взаимодейства с избрани вътрешни органи. Именно в обичайна източна медицина съществува такова разбиране като енергийни канали, по които се популяризира вътрешната сила Чи. Такива канали се назовават ​​ " меридиани ".

Стимулирането на меридианите става посредством натискане върху биологично дейната точка, което от своя страна ще помогне за изцеление на множеството болести. Поради непрекъснатото носене на обувки силата, преминаваща през каналите, се трансформира в пасивна, затова, с цел да я задействат, лечителите предлагат потреблението на два съществени метода: стоене с боси крайници на земята или потребление на лук.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР