Използвам случая, за да се обърна към всички вас. Благодаря

...
Използвам случая, за да се обърна към всички вас. Благодаря
Коментари Харесай

Борисов за първи път говори от парламентарната трибуна: Да се вземем в ръце и да направим редовно правителство

„ Използвам случая, с цел да се обърна към всички вас. Благодаря на министрите, че са пристигнали на днешния блиц надзор. И на Демерджиев особено, информацията, която изнесе, е малко шокираща. “ Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който за първи път приказва от парламентарната естрада като народен представител.

Днес тук можеше да има наши министри, които ние сме излъчили, уточни той.

„ Можеше да има комисии и към този момент да работим, времето си върви. Изслушваме служебните министри. Какво ще им създадем, в случай че не дойдат? Ще им желаяме оставката? “, попита водачът на ГЕРБ.

„ Ако желаеме да се почитаме, да се вземем в ръце и да създадем държавно управление. И тук ще стоят други министри “, прикани Борисов.

„ Не прехвърляйте виновността на другите. Загубихте един месец на страната в извъртане, първи мандат, втори мандат, дайте си програмата, не си я давайте, не ви харесва, харесва ви… айде стига към този момент, губим времето на страната “, сподели незабавно след речта на Борисов соцлидерката Корнелия Нинова.

„ Вие апелирате за държавно управление, а какво оферирате “, попита тя.

Първо, второ, трето… излезте мъжки и си кажете. А тези игрички не основават безпорядък единствено тук, а и в страната, уточни Нинова.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР