Използвам случая първо да изкажем съболезования на нашите приятели от

...
Използвам случая първо да изкажем съболезования на нашите приятели от
Коментари Харесай

Категоричен! Бойко Борисов каза тежката си дума, обяви позицията на ГЕРБ за Русия: Така работим ние!

Използвам случая първо да изкажем съболезования на нашите другари от Турция и Сирия. Разговарях с турската страна. Имат 4 потребности, с цел да не се изпращат неща, които не са от първа нужда.
Имат потребност да се закупят нови одеяла, зимни палатки, портативни газови отоплители и генератори за ток, които да се изпратят в помощ на потърпевшите.
Всички, които са свързани с ГЕРБ, да го провеждат. Това съобщи ексклузивен брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.
„ Благодарение на сътрудниците, беше признат закон, с който да се закупят два реактора IP1000, една от най-хубавите технологии, с цел да сме построили съответната енергийна нова мощ. Ние сме по-напред от полския план “, посочи Борисов.
„ Ако има наказания към нуклеарната енергетика към Русия, ние сме да ги подкрепим. И по едно и също време с това – ново строителство. Това е позицията на ГЕРБ, по този начин работи ГЕРБ “, акцентира той.
„ Техните остри заявления и шумни тупаници на тупани пред президентството не носят нищо. Искам да ги запитвам: Искат ли и ние да отидем там и аз да подвигна пестник от другата страна, както те направиха.
2 години нищо, 2 години Демократична България и Политическа партия управляваха – нищо! За 2 години къде ни вкарахте, с изключение на в рецесия “, отсече той.
„ Виновниците не са в президентството, виновниците са пред президентството. Ако бяхме създали евроатлантическо държавно управление, това щяхме да сме го създали. Нямаше да има нито една тематика. Ще идат един час там и какво – Радев ще им каже: Защо не направихте държавно управление, бъзльовци? Когато ние издигахме претенденти против Радев, да не стане президент, те отидоха и го поддържаха “, акцентира водачът на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР