Изпълнителят на хита I Believe I Can Fly Ар Кели

...
Изпълнителят на хита I Believe I Can Fly Ар Кели
Коментари Харесай

Появиха се нови жертви на Ар Кели

Изпълнителят на шлагера " I Believe I Can Fly " Ар Кели към този момент близо две години лежи в затвор и чака да стартира процесът против него.

Междувременно, до момента в който звездата от 90-те лежи на топло, се появяват нови доказателства и жертви, които го упрекват в полови закононарушения.

Тези дни излязоха изказвания за корист на артиста със 17-годишно момче. Според прокурорите Ар Кели е имал връзка с малолетния и го е малтретирал след една тяхна среща в McDonald`s през 2006 година

Същото това момче го среща със собствен другар, с който музикантът също се срещал известно време. Веднъж фамозният реализатор го предиздвикал да прави секс със свои приятелки, а Кели през това време ги снимал.

Носителят на Грами, който се споделя Робърт Кели, ще бъде изправен пред съда в Ню Йорк на 9 август, оповестяват от Newsweek.

Тогава ще бъдат изслушани всички очевидци и ще станат ясни обвиняванията против него. Те включват полова употреба на деца, правене на неприлични изображения на малолетни, рекет и възпрепятстване на правораздаването.
 Ар Кели, Деметриус Смит, обвиняванията в педофилия и кой ще свидетелства против него
Става още по-страшно за Ар Кели

Нов очевидец по делото му

Прокурорите считат, че хипотетичните закононарушения на музиканта не са единични случаи, а част от модела му на държание като цяло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР