Изпълнителното бюро на БСП обяви, че се разграничава от думите

...
Изпълнителното бюро на БСП обяви, че се разграничава от думите
Коментари Харесай

БСП се разграничи от Станишев, защото нарекъл Борисов държавник

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разгласи, че се разграничава от думите на президента на ПЕС Сергей Станишев, че министър председателят Бойко Борисов работи като общественик, а не като политик.

" Смятаме, че такава оценка е извънредно несъответстваща. България е най-бедната и най-корумпирана страна в Европейски Съюз. Заради корупция не ни одобряват в Шенген. Потъпкана е парламентарната република, разделянето на управляващите и правовата страна. На дъното сме по независимост на словото. Заявяваме, че позицията на Българска социалистическа партия по отношение на политиката на Борисов и ръководеното от него държавно управление остава непроменена - те са нездравословни за България и смяната е нужна ", се споделя в позицията.

Думите на Сергей Станишев пристигнаха по време на напрегнатите договаряния в Европейски Съюз за висшите постове в общността. Когато водачът на ПЕС изскочи като номинация за ръководител на Европейския парламент, Борисов разгласи, че би го подкрепил. Българският министър председател към този момент не работи като политик, а като общественик. `В някакъв смисъл и двамата сме възмъжали и помъдрели с годините. Когато опира до интереса на България, мога да работя и с господин Борисов, сподели по този мотив Станишев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР