Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз определи датата 15 март

...
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз определи датата 15 март
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Конгрес на БФС на 15 март

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз дефинира датата 15 март за изключителния конгрес, който би трябвало да се организира след оставката на Борислав Михайлов. Събитието ще се организира в хотел " Маринела " в столичния квартал " Лозенец ".  

Както е известно, след голямото напрежение, което се сътвори към мача на националния тим с Унгария през ноември, Борислав Михайлов подаде оставка като ръководител на Съюза, като до новите избори длъжността ще бъде заета от Михаил Касабов. 

На базата в Бояна към този момент са Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Димитър Георгиев, Емил Костадинов, Валентин Михов, Петър Величков и Атанас Фурнаджиев.

„ Конгресът ще бъде на 15 март в хотел „ Маринела “, стартира Валентин Михов след съвещанието на Изпълкома.

„ Всички би трябвало да чакаме да се случи нещо. При тази обстановка в страната и във футбола ще има доста огромни кандидатури. Юристите споделиха, че няма проблем, че към момента Михаил Касабов не е вписан като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС. “

„ Имаше разногласия за залата. Аз предложих залата на Народно събрание, примерно. Няма угодия. Защо да не се кандидатирам за президент на БФС? Имам опит “, продължи той.

„ Трябва да сме спокойни и усмихнати “, сподели още Михов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР