Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев беше гост в предаването

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев беше гост в предаването
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев: Утре ще има яснота за новия стадион на ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев беше посетител в предаването " Арена спорт ". Той разяснява настоящите събития към клуба и първия тим, борбата за купата и работата в тандем с Филип Филипов.

" Бях доста добре признат в тима и отново споделям - тези два месеца в клуба бяха, колкото вълнуващи и приятни, толкоз и виновни “, съобщи Орманджиев в студиото на Българска национална телевизия.

„ Някои тимове не могат да си намерят и един изпълнителен шеф, а пък ние имаме двама. С Филип Филипов се познаваме от дълго време. Той доста ми оказва помощ, като ме вкарва в тези ежедневни неща, които за него към този момент са станали рутина. Ние сме с разпределени задания. Ето - през днешния ден аз съм тук, а на следващия ден той ще бъде на една доста значима конференция, която почитателите чакат с огромен интерес, за новия стадион. Има задоволително задания за всички. Едно от главните неща, които вършим дружно е да бъдем на тренировките на тима, а през днешния ден ще ни видите и на стадиона в Благоевград “, изясни още изп.-директор на " алените ".

„ През последната седмица претърпяхме много рецензии като клуб и дръзвам да настоявам, че много от тях бяха безусловно справедливи. Но едно от хубавите неща, които желая да кажа е, че този мач с Пирин се явява историческа опция за ЦСКА да реализира 10-та поредна победа като посетител. Знаете и с кой тим е идващия мач, тъй че борбата във всеки дуел е доста значима “, разяснява Орманджиев идния по-късно през днешния ден мач с Пирин.

„ Дали ЦСКА ще издържи на натиска на Лудогорец? Ами това е в ДНК-то на ЦСКА - да не се поддава по никакъв метод на напрежението, а в противен случай - напрежението да се трансформира в мотивация. Аз постоянно участвам на тренировките и виждам, че настроението във футболистите е много положително. Надявам се доста добре да осъзнават каква опция имат. Ако погледнем и няколко сезона обратно - ЦСКА в никакъв случай не е имал толкоз доста точки след 26-ия кръг. Дори и тимът, който е ставал първенец, също не е набирал толкоз доста точки. Така че, когато има и негативи, те се споделят, само че би трябвало да се споделят и позитивните неща “, сподели още Орманджиев.

Той разяснява и равенството с Левски в понеделник.

„ Мачът с Левски си мисля, че двата тима се пробваха най-много да обезвреждат мощните страни на съперника и по тази причина се получи не толкоз прелестен дуел за гледане. В последна сметка, когато си изиграл един подобен мач, всичко може да се случи. Визирам обстановката с дузпата и пропуща. По-притеснителното за мен беше, че тази хубава атмосфера, която почитателите сътвориха по трибуните, те заслужаваха да видят една по-добра продукция. Трябваше да бъдем малко по-настоятелни в предни позиции. Аз одобрявам този мач, че все едно сме взели една точка за загуба “.

Орманджиев разяснява и отпадането на ЦСКА в шампионата за Купата на България.

„ Отпадането за Купата на България на 1/4-финала при всички положения е неприятен резултат за ЦСКА. Аз бях доста обезпокоен от този мач с Черно море. Техният тим е много твърд, играе един футбол, който е много сложен за съперниците, изключително в случай че не успееш да вкараш мача в твоята посока, както се и случи с нас. Така ни се разви дуелът, че допуснахме два гола от наши неточности и се събудихме прекомерно късно. Проблем, който го има освен в този дуел. Въпросът е, че за Купата, когато загубиш и с този формат, който е единствено в един мач - просто отпадаш. Рано отпаднахме за Купата, само че съгласно мен това подейства отрезвително на футболистите “, съобщи Орманджиев.

Той изясни още, че на утрешната конференция ще бъде показан плана за новия стадион „ Българска войска “.

„ Не ми се желае да задминавам събитията и да споделям какво ще се случи на следващия ден на конференцията. Тече доста сериозна подготовка за на следващия ден. Там ще бъде Филип Филипов и ви подсигурявам, че ще има доста забавни неща. Само малко ще открехна завесата и ще кажа, че това което на следващия ден ще се види, на мен персонално доста ми подхожда. ЦСКА ще има нов стадион. Това е концепцията и това нещо ще се случи ", приключи Орманджиев.

Вижте цялото изявление във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР