Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов обяви днес

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов обяви днес
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА - София: Много трудно отворихме магазина, няма да има конфликт с този на феновете

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов разгласи през днешния ден при формалното отваряне на почитател магазина, че “червените ” са имали съществени компликации в реализирането на плана. Шефът на отбора разкри, че той е бил подготвен още преди година, само че разнообразни спънки са стопирали откриването.
 ЦСКА - София откри новия почитател магазин (снимки) ЦСКА - София откри новия почитател магазин (снимки)
Също по този начин Филипов добави, че този магазин е краткотраен, тъй като следва построяването на нов стадион.

“След много компликации най-сетне имаме опция да отворим краткотраен магазин. Подчертавам краткотраен, тъй като, както всички знаем, се чака построяването на нов стадион, където ще има почитател магазин и музей. Но на клуб като ЦСКА е нужно почитателите да имат физически магазин, с цел да си закупят продукти, които желаят и ги интересуват.

За стадиона всичко върви по проект, работят се нещата. В най-скоро време ще се показа абстрактен план. Стъпка по стъпка те са избрани и заложени нещата. Днес ще приказваме за магазина.

С отварянето на магазина имахме много компликации. Той е подготвен от една година, само че разнообразни разрешителни не ни разрешиха да го отворим по-рано. Даже още не е изцяло обзаведен. Тепърва ще се вкарват нови продукти. Не беше толкоз елементарно отварянето. Това е краткотраен магазин. Единствената цел е да улеснява почитателите.

Няма да има никакъв спор с магазина на почитателите. Там се продават фенски продукти, а тук - такива на клуба ”, сподели Филипов, който похвали играта на тима в последните срещи.

“Последните два мача тимът сподели друго лице - въодушевление и експанзия в играта, която всички желаеме да виждаме. Непримиримост, темперамент, предпочитание за победа. Това са доста значими неща за ЦСКА. На първо, а не на последно място играем добър футбол ”, добави изпълнителният шеф на “червените ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР