Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, пристигна пред сградата

...
Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, пристигна пред сградата
Коментари Харесай

Филип Филипов: Този протест не е на ЦСКА, а на целия български футбол

Изпълнителният шеф на ЦСКА – Филип Филипов, дойде пред постройката на Българския футболен съюз в Бояна, където по-рано през днешния ден почитатели на „ червените” проведоха палатков лагер.

Ето какво показа шефът на ЦСКА, който преди няколко дни получи възбрана да заема каквато и да е футболна активност в България в продължение на една година. Клубът пък бе санкциониран с 15 000 лв..

„ Този митинг не е на ЦСКА, би трябвало да се разбере, този митинг е на целия български футбол против ръководството на футболния съюз. Тук не става въпрос за ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пд, Берое, да не изреждам всички тимове. Тук става дума за българския футбол. Вие виждате до какво равнище стигна той. Не сме се обаждали на никой, не сме се съветвали с никой. Това е митинг, за който всеки самичък би трябвало да си реши дали го поддържа или не”, показа той в Бояна.

„ Всички, които желаят българския футбол да се развива, държат на феърплея в българското състезание, разпоредбите да се съблюдават от всички тимове, които нямат обвързаности и персонални зависимости от моментното ръководство на БФС, мисля, че желаят тази промяна”, добави Филипов.

Чуйте още от шефа на ЦСКА във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР