Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов не остана доволен от

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов не остана доволен от
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА: Не сме доволни от решението

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов не остана удовлетворен от решението на Апелативната комисия към БФС, която постанови, че мачът сред " армейците " и Черно море може да се играе пред аудитория, само че не на стадион " Българска войска ".

" Аз не съм удовлетворен от това, което се реши. Нашето предпочитание беше мачът да се играе на " Армията ", където е нашият дом. Това решение не ни задоволява, като единственото преимущество е, че ще има почитатели на мача, които ще поддържат тима, само че съгласно мен, това наказване ни слага в неравнопоставено състояние с тима, с който се борим за купата и ни лишава от семействата, които са преимущество в мачовете ", заяви Филипов след края на чуването на Апелативната комисия.
 
" Не знам дали да го считаме като удар от БФС. Не утвърждавам постъпката на нашите почитатели на мача с Лудогорец. Говорихме да не се минават границите, само че тези два мача са прекомерно строго наказване за това, което се случи на мача с Лудогорец и в случай че гледаме отпреди това наказването на други тимове, те бяха доста по-леки по отношение на нашите ", направи съпоставяне той.

Филипов приказва за феърплея до края на шампионата: " Промени се, към този момент нямам доверие във феърплея до края на шампионата ".

" Ние одеве научихме за смяната на наказването, че би трябвало да осигурим стадион на 50 километра от София. Ще обсъдим въпроса и до няколко часа ще имаме решение, тъй като би трябвало да се заемем и с организацията на мача, който е в понеделник ", съобщи той във връзка преместването на мястото на осъществяване на мача.

" Не мисля, че е позитивно. Винаги на " Армията " атмосферата е друга, увереността ни е друга. Да, тази година имаме рекорден брой победи в шампионата като посетител, само че съгласно мен " Армията " си е " Армията ", тя е нашият дом и би трябвало там да си домакинстваме ", добави той.

" Всичко е в наши ръце, имаме 5 мача. Ако ги спечелим, ставаме първенци, това е, всичко си зависи от нас. Напълно е допустимо, дори би трябвало да го създадем. Говорихме го с футболистите, бяха 7 мача, в този момент към този момент са 5. Играем мач за мач и в случай че спечелим 5 мача, ставаме първенци ", сподели той за упованията си за плейофите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР