Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира успеха на червените

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира успеха на червените
Коментари Харесай

Филип Филипов: Ще се справим, когато си променим мисленето и футболната култура

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разяснява триумфа на " алените " с 2:0 против Левски в 162-ото издание на Вечното дерби, което се изигра този следобяд на Националния стадион " Васил Левски ".

След срещата Филипов изрази мнение, че " армейците " са се опирали да играят футбол, а самият дуел не е предложил борба на нерви.

" По-скоро не беше борба на нерви, а се игра футбол. Поне ние се стремяхме да играем футбол. Мисля, че няма и доста картони в мача ", показа един от управителните фактори в ЦСКА.

Бившият футболист засегна и тематиката с ексцесиите по стадиона, като беше безапелационен, че по родните терени не би трябвало да има подиуми, в които почитателите на двата тима се замерят със сигнални ракети.

" За страдание не беше напълно спокойно измежду почитателите. Явно футболната ни просвета още е на това равнище, че стават такива замеряния с ракети, което доста неприятно и е рисково за хората. Не би трябвало да го има това. Хубаво е да се поддържа тима, както го вършат нашите последователи непрекъснато. Аз персонално не ги утвърждавам тези ракети. Ще се оправим, когато си променим мисленето и футболната просвета ", безапелационен е Филипов.

Накрая изпълнителният шеф на " алените " отговори и на въпрос, обвързван със средствата за новия стадион на клуба.

" Аз доколкото знам нашите притежатели обезпечават напълно инвестицията за стадиона ", приключи Филип Филипов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР