Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите на

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите на
Коментари Харесай

Филип Филипов: Нека дадем възможност на Георги Иванов да работи, мисля, че ще има промяна в БФС

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва пред медиите на потегляне от столичния хотел, където се организира Конгресът на Българския футболен съюз (БФС).

По време на Общото заседание на централата беше определен и нейният нов президент - Георги Иванов, а Филипов прикани легендата на Левски да получи късмет да работи и показа, че чака да има смяна в родния футбол.

" Както споделих сутринта – уповавам се новият президент още от на следващия ден да стартира да работи за положителното на българския футбол. Според мен мина Конгресът напълно обикновено. Не е имало напрежение. Не виждам нещо неправилно да е имало. За мен най-важното е президентът да стартира работа с екипа си, да се работи отговорно, да бъдат отдадени на работата си и да работят честно за българския футбол. Нека му дадем опция и време на Георги Иванов да работи. Президент е от през днешния ден. Аз персонално чаках да има балотаж ", стартира един от управителните фактори в " Червения клуб ".

" Щом Бербатов е изгубил, значи е позволил неточности някъде. Не съм толкоз тясно осведомен с акциите. Хората са си създали своя избор, няма по какъв начин да разясняваме всеки избор и избора на всеки човек. Трябва да има смяна в ръководството на БФС и мисля, че ще има такава смяна ", разяснява още той.

Бившият футболист насочи и рецензии по метода, по който се избира за президент на БФС, като изрази позиция, че професионалните клубове би трябвало да имат повече от един глас.

" Според мен, без да желая да наскърбявам никой клуб, методът на избор на президент е неуместен. Моето мнение е, че професионалните клубове би трябвало да имат повече гласове. Всички работят за футбола, само че равнопоставеността не е както би трябвало. Тази полемика съгласно мен се води от дълго време. Не съм го измислил в този момент. Трябва да се реши този проблем. Всичко ще се види в резултат на работата, която би трябвало да стартира още от на следващия ден ", съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА.

" Моето персонално мнение е, че хора от предходния Изпълком не би трябвало да са в новия, само че изборът си е на президента на БФС ". приключи Филип Филипов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР