Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов обяви пред Football24.bg, че

...
Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов обяви пред Football24.bg, че
Коментари Харесай

Вампирите чакат решение на БФС за Втора лига

Изпълнителният шеф на Созопол Румен Димов разгласи пред Football24.bg, че известният с прозвището " вампирите " тим желае да играе във Втора лига, само че все пак от клуба ще се съобразят с всяко едно решение на БФС.
 БФС изхвърли Верея от Първа лига
Централата би трябвало да реши кой да заеме мястото на Верея във втория ешалон, откакто сигурно заралии няма да получат лиценз за професионален футбол поради обстоятелството, че тимът има доста задължения.

Освен това от самия отбор бяха оповестили преди броени дни, че надали тимът ще има упоритости да играе още веднъж професионално и евентуално ще бъде в Трета лига.

Вариантите тук в този момент са няколко, а един от тях е вторите тимове в третия ешалон да играят баражи между тях, с цел да дефинират новия член на втория ешалон, само че БФС ще би трябвало да вземе своето решение. Свързахме се с Димов като един от шефовете на въпросните втори тимове – в тази ситуация Созопол.

" БФС ще вземе решение какво да стане оттук нататък, а ние сме подготвени да се съобразим с всяко едно решение на централата. Нашето предпочитание обаче е да участваме във Втора лига. Все отново обаче ще се види какво ще се случи и дали ще има бараж или не. Това не зависи от нас, а от централата ", разгласи Румен Димов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР