Изпълнителният директор на Септември (София) Кристиян Добрев приветства новия наставник

...
Изпълнителният директор на Септември (София) Кристиян Добрев приветства новия наставник
Коментари Харесай

Добрев за Бала: Удоволствие е такъв легендарен футболист да застане начело на Септември

Изпълнителният шеф на Септември (София) Кристиян Добрев приветства новия ментор на отбора Красимир Балъков. Той е на мнение, че Бала ще помогне на тима да резервира елитния си статус. 

" За нас е извънредно наслаждение подобен именит футболист да застане отпред на нашия тим. Мисля, че с общи старания ще реализираме задачата пред клуба, а тя е да запазим мястото си в Първа лига и да следваме нашата визия да даваме късмет за развиване на футболистите от детско-юношеската школа на клуба. Когато ние решим да вземем някой треньор, главното изискване на клуба е продължение на пътя, който сме избрали. Това е даването на опция за развиване и самообладание към младите български футболисти. Мисля, че този метод на работа е верен. По този метод се оказва помощ на българския футбол. В миналите години ние сме един от клубовете, който дават най-вече фрагменти в юношеските и младежките гарнитури на нашата страна. Знаем какви са компликациите, само че сме готови. Всички в клуба желаят да се спасят, само че и да не се спасим няма да се случи нищо съдбовно “. 
6  Септември показва Красимир Балъков за треньор на първия си отбор
„ Догодина ще се стегнем и още веднъж ще влезем в Първа лига. Желанието на всички е да бъдем в най-високото равнище и да играем против най-хубавите. За младите е скъпо да покажат качества и, в случай че ги харесат, да ги продадем на клуб с по-добри условия. Сега зимата се опитахме да прибавим малко класа и по тази причина привлякохме двама футболисти, които не са българи. Къде сполучливо, къде не, само че задачата на Септември е налагането на млади играчи. Не затваряме вратата и за момчета от други страни. Ако ние се опитаме да покажем този път, футболът ще тръгне нагоре. Ако е с българи, ще бъде още по-добре. Собственото произвеждане постоянно е по-сладко. Няма да се отклоним от пътя, който сме избрали. Има надарени деца. Може би не съумяваме да развием всички, тъй като нишката сред детско-юношеския футбол и мъжкия футбол в България се къса някъде. Не можем да бъдем сами в това наше начинание. Призовавам всички тимове да дават късмет на младите футболисти да се провалят. Тогава не могат да се сърдят. В много тимове пък има надарени деца, които не получават късмет “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР