Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви преди гостуването на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви преди гостуването на
Коментари Харесай

Петричев: Шансовете са напълно реални да играем в евротурнирите напролет

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи преди гостуването на Цървена звезда, че възможностите на тима да играе в евротурнирите през пролетта са изцяло действителни.

Ето какво сподели Петричев:

" В очакване сме на един тежък мач поради противника, ситуацията и многото травми, които ни съпътстват напоследък. Като цяло тежка обстановка. Имаме задоволително футболисти, на които разчитаме да създадат един добър мач против Цървена звезда. Време е за добър мач.

Не бих споделил, че възможностите ни са дребни. Шансовете са изцяло действителни да играем в евротурнирите през пролетта, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под огромно напрежение, да се забавляват, да дадат най-хубавото от себе си и да зарадваме нашите последователи.
 Лудогорец изравни клубен антирекорд
Лудогорец изравни клубен антирекорд

По удари към вражеската врата

Надявам се момчетата да са го не запомнили към този момент мача против ФК ЦСКА 1948. Този мач имаше две лица. Мисля, че треньорският ни щаб е направил задоволително, с цел да изясни на момчетата, че ние си имаме нашите шансове, че би трябвало да играят без напрежение. Надявам се на следващия ден и спортният късмет да бъде с нас ", добави изпълнителният шеф на Лудогорец.

Нас не ни тормозят мачовете на гъсто, тормозят ни травмите, които се получиха през последните месеци. В европейските клубни шампионати играхме без някои от най-ключовите ни футболисти. Сега неналичието на футболисти се усили изключително след последния мач.

По-малка е опцията за вариации и ротации, само че тези момчета, които са налични имат качествата да се показват добре ", сподели още Петричев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР