Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след успеха с

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след успеха с
Коментари Харесай

Петричев: Имаме огромен потенциал!

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа след триумфа с 4:0 над ЦСКА във финала за Суперкупата, че " орлите " са посочили големия си капацитет. Петричев отличи Десподов и Доминик Янков.

" Този тим има доста огромен капацитет и още доста какво да демонстрира. Мачът беше доста добър за нашите момчета. Винаги е добре, когато имаш публични мачове. В последна сметка при нас я имаше умората, напрежение с Шахтьор Солигорск, пътешестване. В последна сметка видяхме, че това няма кой знае какво значение. Нашият тим по всички параграфи сподели кой е най-силният тим в България ".

" За мен Десподов е един неповторим български футболист, положително момче и с качества, които занапред ще изпъкват в Европа. Сами виждате той с какво голямо значение е за нашия тим. Чувства се благополучен и го демонстрира. Бих отличил и Доминик Янков през днешния ден. Видяхте по какъв начин се включи и какъв гол означи. Той има голям капацитет и занапред ще играе сериозна роля в българския футбол ".

" Лудогорец е по-добрият тим с по-добрите футболисти. Ако не допуснем груби неточности в ръководството на процеса, ще преобладаваме и през идната година ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР