Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев смята, че победата на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев смята, че победата на
Коментари Харесай

Петричев смята "Левски" за най-сериозната конкуренция на "Лудогорец"

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев счита, че успеха на първенците над " Левски " с 2:0 е изцяло заслужена. Според него, воденият от Петър Хубчев тим има най-сериозни причини да се опълчи на " орлите " в борбата за купата в шампионата.

" Според мен безусловно справедливо бихме. Mисля, че всеки, който е гледал мача, е на сходно мнение. Включително и господин Хубчев, чест му прави, че в тунела след мача ни сподели, че е подобаващ триумфът. Мисля, че нямаме никакви разногласия, " Лудогорец " беше по-добрият тим. ", сподели Петричев след успеха.
" Лудогорец " победи " Левски " в борбата на върха (ГАЛЕРИЯ) Успех с 2:0 за първенците
" Не съм имал терзания, през годините играем в цикъл сряда-събота, в тази ситуация четвъртък-неделя, тъй че не сме доста обезпокоени. Виждам, че тимът е в напредък, играем този футбол, който всички желаеме и на който се радваме, атмосферата в съблекалнята е отлична. Нещата като цяло са добре. "

Относно треньорската позиция, която краткотрайно се заема от Станислав Генчев, той разяснява:

" Когато имаме някакво сходно решение за треньорския пост, публично ще го обявим. Но аз още в самото начало в първото изявление споделих, че всичко, което се спряга като имена са спекулации и видяхте, че във времето се оказа истината. "

Снимка: Lap.bg

" Като цяло този въпрос не го гледаме с някаква сериозна неотложност. Виждате, че Станислав Генчев се оправя сполучливо, сграбчва шанса, който му се дава, чудесно се оправя. Тук е мястото да благодаря на Алекси Желязков, който също доста оказва помощ интензивно в последния месец и половина. Нещата наподобяват добре, тимът играе ужасно, ние бърза работа нямаме. Нека това момче се любува на плодовете на своя труд. "

" Ние постоянно сме знаели, че Станислав Генчев има голям капацитет в треньорската специалност и неслучайно го взехме в щаба. Ние го взехме с две съществени хрумвания. Едната е, че знае какво е " Лудогорец " и какво е да си в тази съблекалня. И второто е, че е потвърдил през годините, че е извънреден експерт и има огромно треньорско бъдеще. Ще влагаме в него и време, и самообладание. "

" Той като задоволително интелигентно момче се възползва по най-хубавия метод. Това му е осмата поредна победа, а в две от тях се заприказва съществено за " Лудогорец " в Европа. Тази победа е черешката на тортата и доказахме с нея, че " Лудогорец " към момента е най-стойностният тим с най-стойностните футболисти. "

Относно класирането в Първа лига, Петричев съобщи, че към момента е прекомерно рано да се вършат генерални заключения.

Снимка: Lap.bg

" По принцип стадият на шампионата е подобен, че е прекомерно рано за сметки, този мач не взема решение нищо. Случвало се е през годините на този стадий от шампионата да загубим от " Левски ", освен това нееднократно. Аз най-малко за два се сещам, само че макар сме ставали първенци. Така че е прекомерно рано, в плейофа и шестият може да стане първенец. Прекалено рано е за заключения. "

" За нас е добре за положението на тима и победихме един пряк съперник за купата. Тази година освен " Левски " и ЦСКА са добре, виждам и други тимове с капацитет. Виждате " Берое ", виждате какъв брой въодушевено играе " Локомотив " Пловдив, упоритостите им се усилват. Това е хубаво. " Арда " също има сериозен капацитет да се намеси в борбата. "

" Като цяло конкуренцията е много добра. За мен " Левски " е тимът към този миг, който има най-вече причини да се бори с нас ", съобщи Петричев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР