Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също взе отношение по

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също взе отношение по
Коментари Харесай

Нова словесна престрелка между Левски, ЦСКА и Лудогорец

 Стефанов за разногласието сред Русев, Ганчев и Домусчиев: Големи хора са, не желая да им бъда съдник
Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев също взе отношение по словесните престрелки сред Кирил Домусчиев и грандовете Левски и ЦСКА.

Скандалът стартира преди няколко дни след изявленията на Гриша Ганчев и Спас Русев. Собственикът на Лудогорец нападна остро двамата за изявленията им и босът на " сините " не му остана задължен.

Сега в словесните офанзиви се включиха и изпълнителните шефове на разградчани и 26-кратния първенец на България.

" Не желая да разясня притежателите на клубовете, защото не са на моето равнище. Те са в правото си да споделят каквото желаят. Аз мога единствено с интерес да разясня тази коалиция, която се оформя сред Русев и Ганчев, само че съгласно мен тя ще продължи много малко, защото няма да е надалеч моментът, в който двата тима ще се сблъскат.

Тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в шампионата. Ще следим с интерес по какъв начин ще се развие тази коалиция сред тези двамата ", разяснява Петричев при заминаването на " орлите " за Кипър.

Отговорът не закъсня и изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов не пропусна да разяснява думите на шефа на " зелените ". Иванов употребява профила си във Facebook, с цел да отговори.

" Прочетох в медиите, че сме в коалиция с цска-софия. Затова бързам да кажа, че към този момент са продадени 3,500 билета за мача в петък с Верея. Двете фрази нямат нищо общо, само че пък то какво да се каже ", гласи известието му без редакторска интервенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР