Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде изявление пред медиите

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде изявление пред медиите
Коментари Харесай

Петричев: Периодът на смяна на поколенията в Лудогорец се оказа малко по-дълъг от очакваното

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев даде изказване пред медиите преди заминаването на първенците за Белград, където следва реванша против беларуския отличник Шахтьор (Солигорск) от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, „ орлите “ завоюваха първата среща с 1:0.

" Трябва да се отнесем извънредно отговорно за реванша с Шахтьор (Солигорск). Ако бъде недооценен, противникът ще ни сътвори доста огромни проблеми. Не бих споделил, че е кой знае какъв брой огромно преимущество това, че мачът няма да е в Беларус. Това не би трябвало да ни успокоява, а да ни държи съсредоточени. През годините Лудогорец сподели, че играе добре и като хазаин, и като посетител. Топлото време, ще коства доста старания на футболистите и на двата отбора ", съобщи Петричев.

" Много е мъчно да се съпоставя актуалният Лудогорец с предния ни тим. Футболът се промени, действителностите също. Всички желаеме да виждаме тим, който играе атакуващо, който не се предава и радва с комбинативна игра. Това стане ли, триумфите ще дойдат. За страдание интервалът на промяна на поколенията се оказа малко по-дълъг. Има още какво да пипаме по тима. С мудни стъпки обаче вървим в вярната посока ", добави изпълнителният шеф на разградчани.

" На доста футболисти им се лепна етикетът, че Лудогорец ги желае. Имаме проекти, само че преди да осъществяваме трансфер, в никакъв случай не споделяме. Гледаме да сме оптимално внимателни, когато привличаме състезател ", приключи Петричев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР