Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) - Павел Колев коментира победата

...
Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) - Павел Колев коментира победата
Коментари Харесай

Павел Колев: Ще имаме разговор с Дион за неговото бъдеще, големите отбори си личат, че винаги имат план “Б”

Изпълнителният шеф на Локомотив (Пловдив) - Павел Колев разяснява успеха над Левски.
Прочетете още
“Според мен през днешния ден играха двата тима в България, които сега практикуват най-хубавия футбол. Опитват се да изградят жанр и се оправят много сполучливо. Изключително класен противник срещнахме и от тази позиция успеха е доста значима, тъй като тимът показва, че има темперамент и умее да трансформира стила си на игра, когато се постанова, с цел да задържи положителен резултат. От психическа позиция успеха е доста значима, само че нищо не значи, тъй като шампионата занапред стартира. ”

“Най-много ми хареса, че успяхме да варираме в обстановка, в която бяхме притиснати, тимът стартира да играе много по-прагматично. Големите тимове се познават с това, че постоянно имат проект “Б ”. ”

“Със сигурност. Напрежението се оправя с връзка. Когато има връзка, нещата нормално се движат в някаква посока. Аз имам вяра, че всевъзможни недоразумения могат да бъдат изгладени с диалози. ”

“Селекцията не е нещо, което се прави от през днешния ден за на следващия ден, а развой, който лишава време, с цел да се постави завършек на обстановки, в които клубът е изпадал и в предишното да притегля на пожар футболисти, след което да се чуди по какъв начин да се отърве от тях. Към този миг належаща потребност от нови попълнения, аз най-малко не виждам. Що се отнася до бъдещето на Бабакар Дион, следва диалог с него и след този диалог ще решим по какъв начин да действаме с него. ”

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР