Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че клубът се

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че клубът се
Коментари Харесай

В касата на Левски има 200 000 лева

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев съобщи, че клубът се намира в патова обстановка и не вижда излаз.

Той добави, че не вижда по какъв начин ще влязат свежи финансови средства на " Герена " и добави, че през това време разноските си вървят, а в клубната каса има единствено 200 хиляди лева " А опциите ни са много лимитирани.

Скоро ще пристигна време и за заплати на футболисти, а обстановката е сутерен. Нямам връзка с шефовете от към две седмици. За страдание, това ни слага в много сложна обстановка. На доста от въпросите на чиновниците и играчите не можем да отговорим ", сподели Колев в изявление за Дарик радио.

Той насочи апел почитателите да си купят билети за мача с ЦСКА в събота от 14.45 часа.

" Всеки миг ще започва акция за пазаруване на абонаменти карти. Мислим и за дарителска акция, по този начин всеки искащ ще даде своя принос за помагането на Левски. Но това е комплицирано, тъй като нямам позволение да отворим такава сметка в една съответна банка.

Ще приказваме и с други, само че не можем да обещаем нищо. Какво зависи от нас, ще го създадем. Крайната цел е да обединим всички почитатели. Към днешна дата са продадени към 600 билети за дербито. В последните дни има активизация на последователите ".

" Всеки месец в идващите 4 години би трябвало да плащаме 143 хиляди лева На Национална агенция за приходите.

Преди година задължението към страната беше над 7 млн. Имаше угрозата Левски да не получи лиценз за обвързване към Национална агенция за приходите от 1,4 млн. лева, което в края на предишния февруари беше погасено едновременно. Имаме 200 хиляди в сметката, които ще бъдат изхарчени до края на седмицата.

Част от тях ще бъдат изхарчени още до края на седмицата за мача с ЦСКА.

Отделно имаме да плащаме ережийни. Хоризонтът ни е много пай.

Ако не се случи знамение, в края на месеца би трябвало да приключим с финансите. Поне платихме съдийските такси. Ако обстановката се резервира, ще караме на мускули и се надяваме от схващане на главните играчи ", разкри Колев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР