Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се похвали, че клубът

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се похвали, че клубът
Коментари Харесай

Павел Колев: Намалили сме задълженията с почти 3 млн. лв., ще ги изчистим до Нова година

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев се похвали, че клубът е покрил 3 млн. лева от отговорностите си към Национална агенция за приходите и до Нова година ще ги почисти напълно. " Откакто се смени властта на “Герена”, няма компания или човек, който да не си е получил парите. “Излязохме с публична декларация за запора на Национална агенция за приходите. Няма никакви учредения за терзание. Информацията е поднесена преднамерено и още в първото изречение има неистина - “заради неплащане към НАП”. Няма забавени заплащания към Национална агенция за приходите! Има запор и не го крием. Бяхме наясно, че сметките, които открихме, ще бъдат запорирани”, сподели Колев и даде обещание: “До края на годината всичко това ще бъде изчистено. Истината е, че и през днешния ден дишаме умерено финансово. Левски е един от най-изрядните платци и това могат да го потвърдят над 30-40 контрагенти. Нека някой излезе и каже, че не си е получил парите последните 7-8 месеци. Няма подобен.
В края на януари отговорностите към Национална агенция за приходите бяха над 8 млн. лв.. Сага от документа се вижда, че са 5,47 млн. Виждате, че отговорностите са понижени с съвсем 3 милиона.”
Той разяснява и успеха над Арда. “Много сложен мач. Спечелихме с темперамент и малко шанс. Има доста време. Сезонът занапред стартира. Ясно е, че Левски е един от сериозните кандидати за купата. Надявам се това да се резервира до май. Имали сме и други случаи, в които до октомври-ноември има еуфория, а след това зимуваме на 10 т. от върха. Надявам се през паузата да намерим тези двама-трима футболисти, които да дадат повече варианти на треньорите и да се конкурираме с Лудогорец”, разгласи Колев,
“Грандиозни промени в БФС не съм видял, като се изключи че един от вицепрезидентите стана президент. Пожелавам триумф на Михаил Касабов. Как виждам на оставката? Като акт на понасяне на отговорност. В клубния футбол е невероятно да се задържи някой на такава позиция толкоз дълго време.
Клубовете би трябвало да решат - желаят ли рестарт или опазване на същата система. Не мога да разясня кой би трябвало да е президент. Това не са въпроси от моите компетенции”, приключи Колев, който преди да поеме властта в Левски беше заместител изпълнителен шеф на БФС.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР