Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че кардиналните промени

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че кардиналните промени
Коментари Харесай

Павел Колев: Не бях подготвен за това, което заварих в Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев призна, че съществените промени на " Герена " ще стартират след края на сезона. Колев направи къса равносметка на престоя си на управителния пост във вековния клуб от януари насам и довери за това, което следва в близко бъдеще.

„ Трудно е, извънредно мъчно е. Ако кажа, че съм бил квалифициран, ще излъжа. Очаквах да е мъчно, само че не е и това, което заварих, и несъмнено, неналичието на самообладание, на приемливост са неща, които в действителност са нещо обикновено за ситуацията в Левски. Нормално е да ме засипват и рецензии, макар че още няма 100 дни, откогато съм в Левски. Това несъмнено, не е опрощение, както и тежката обстановка, в която е Левски. Единственото, което един човек може да направи, е да си следва сляпо правилата и това, в което има вяра, и да работи безрезервно от заран до вечер, а и повече “, сподели Колев в изявление за предаването „ Домът на футбола “ по Диема Спорт.

„ В последна сметка, в случай че няма резултати, никой не е женен за Левски. Така че, аз съм задължен да свърша това, което считам за вярно и това, което ми се разреши. Оттам-насетне, да заповяда идващият “, съобщи Колев.

„ Няма да стават поетапно съществените промени. В момента редом с цялата всекидневна активност, аз се занимавам да приготвям тези промени – те са свързани с преструктурирането на администрацията и с лични промени. Това ще се случи след края на сезона, което е най-нормалното нещо. Все отново, аз пристигнах в миг, в който предстоеше началото на пролетния полусезон. Трябваше да опозная ситуацията и да опозная и хората тук, с цел да направя правилните заключения, с цел да преценява, с кого можем да продължим напред и с кого ще се разделим. Тепърва предстоят измененията, които всички чакат. А дали те ще са за положително, ще забележим идващия сезон “, изясни ръководителят. Първа лига 4 кръг, събота 20 април  ЦСКА-София 17:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР