Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите на

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите на
Коментари Харесай

Павел Колев разкри дали е подавал оставка

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва пред медиите на конференцията на „ Герена “. Той отговори на въпрос дали е подавал оставка.

„ В момента работим с Тръст „ Синя България “ Продължаваме да водим акцията и всички дарителски сметки. Разграничавам двете понятия – бистрота и отчетност. Трябва да е ясно освен по какъв начин се взимат решенията, а по какъв начин е било взето. Отчетност работим с Тръста, по какъв начин са взети парите и по какъв начин са изразходвани. Неведнъж съм им благодарил, тъй като там има две-три момчета без, които акцията нямаше да се развие. Това, което се случва в края на всеки месец – адресирам им таблица с приходите и разноските по пера. Разбирам ги, че Тръста с организирането на докладите не е детайлно показана, както аз съм им пращал. Например разноски други – пици след мач и други разноски. Говорил съм с тях, че може да се покажат и двата типа доклад. Длъжни сме да се отчетем, тъй като има хора, които гледат къде е изхарчена всяка стотинка. Искам да удовлетворим всяка публика. След години ще си припомням за този интервал, като този, в който Левски е първия клуб, който е свалил завесата. Това крие опасности с хора, които желаят да основават напрежение и да задават въпроси. Няма нищо неприятно в това да се задават въпроси. Няма подобен, на който не бих дал отговор. Няма и подобен, който да ме накара да си подам оставката. Скромният ми опит, който натрупах е, че когато си легнеш да си легнеш склонен със себе си и спокоен. Трябва да го правиш с обич, а не за да постигнеш нещо друго. Когато остана самичък в себе си, знам, че съм постъпил с правилата си. Знам, че съм позволил и неточности.

При нас се случиха доста неща, които да се възнамеряват. Няма такива учебници. Учил съм осем години и не знаех по какъв начин стават. Научих ги тук за година и половина. Нямаше по какъв начин да знаем февруари по какъв начин ще се развие обстановката в Левски и страната с пандемията. Давам си ясно сметка, че не сме съвършени и в клуба би трябвало да се подобрят някои неща чисто организационно. Получих смс-и с поддръжка. Всеки, който работи в клуба и не си е вдигнал шапката, дава всичко от себе си.

„ Нито една стотинка не е изхарчена злонамерено. Всеки твърди противоположното, ще би трябвало да се срещнем в съда. Готов съм да отговоря на всеки въпрос “, добави още той.

„ Истината с моята оставка е следната. Не си припомням точната дата – края на април или май беше. Тогава обмислих с треньорския щаб да си я подам. Анонсирах, че това ще стане при промяна на собствеността. Най-нормалното е той да образува личен екип. Поканен бях от Спас Русев, а след това бях и при Васил Божков. Сега отново съм тук. Собственика взема решение. На процедура тогава използвах всички лостове да разблокирам всичко, с цел да има естествени доходи клуба. Първото нещо, което направих откакто мина Оценка за съвместимост. На първото съвещание на Народно събрание влязох и си подадох оставката и членовете могат да го потвърдят. Изтъкнах, че те имат право да изберат нов. Представител съм на остарялото ръководство и усещах отмалялост. Липсата на вероятност в клуба ме тревожеше, тъй като не можех да оказа помощ. Не съумях да осигуря финансиране за Левски. Разбрахме се с Народно събрание да остана до 31 декември. Изразих противоречие с държанието на Тити, че не би трябвало да се държи по този начин. Поводът е един дебат за оборудването. Казах, че това ще отблъсне хората. Сметнах, че би трябвало да остана до 31 декември е, че всичко, което съм научил спортно-технически е от Наско Сираков. Мога да го нарека другар. Имам честен дълг и към клуба. В обстановка, в която нося отговорност, да се опитам с каквото мога да оказа помощ с търсенето на нови спонсори. Това е историята с моята оставка. Не е коментирана в клуба в нито един миг. Казал съм, че ще научат от мен, а по-късно ще се появи в медиите. “, сподели Колев.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР