Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов излезе с революционно предложение,

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов излезе с революционно предложение,
Коментари Харесай

Красимир Иванов с революционно предложение след признанията на шефа на съдиите

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов излезе с революционно предложение, след приетите персонално от ръководителя на съдийската комисия Йордан Сталев неточности на българските съдии.

Иванов даде своето мнение незабавно след края на днешната конференция на Сталев, която бе избрана като " извършена в неточен звук ".

" Очевидно е за какво присъсттвах - желаех да чуя с ушите си и да видя с очите си, какво ще стане през днешния ден. Държахме се културно, както видяхте, искахме от първо лице да забележим какво се случва. Защо отвореното писмо, което публикувахме през вчерашния ден, провокира такава реакция.

 Йордан Сталев: Има дузпа за Левски против Черно море, декларацията на клуба обаче е несериозна
Сталев: Има дузпа за Левски против Черно море, декларацията на клуба обаче е несериозна

" Ивайло Стоянов трябваше да отсъди углавен удар "

Аз чух три неща - дузпа има, оставка няма, с което съм отчаян, и трето - всичко със съдиите е идеално . Разочарован съм, че очевидно има тотално разминаване сред БФС и клубовете. Ние плащаме игрища, за защита и надлежно за съдии, което е услига, която се дава. Считам, че тонът на сталев не отговаряще на позицията му.

Ние желаеме качествено съдииство, желаеме услугата, за която плащаме да е качествена. Искаме съдийство, което да е еднообразно за всички. Искаме хората да се чудят какво ще стане на мача, когато отиват към него, а не кой арбитър е платен и къде, и на коя бензиностанция е чакан.

Да, желаеме преиграванена мача във Варна , въпреки че това е прочувствена реакция. Телефонът ми изгоря да ме питат почитателите какво вършим, стотици хиляди се усещат ощетени, би трябвало да премислим нещата в този момент. Ако БФС не може да се оправи, ние сме подготвени да помогнем, в случай че би трябвало ще намерим консултанти, ще работим с тях. Казахме много остри неща, нека да бъдат премислени и да има реакция. ние желаеме почтено съдийство, нищо друго ", съобщи Иванов.

 Йордан Сталев: Дузпа има и за ЦСКА против Левски, още веднъж с съдия Ивайло Стоянов
Шефът на съдиите: Дузпа има и за ЦСКА против Левски, още веднъж с съдия Стоянов

" Сега съдията ще бъде осъден за повече време "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР