Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков призна, че в касата

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков призна, че в касата
Коментари Харесай

Иво Ивков: Отстранихме отбор, който е на светлинни години пред нас

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков призна, че в касата на клуба ще влязат съществени финансови приходи. По думите му Левски е отстранил съперник, който е на светлинни години по-напред.
Целта на Левски в този момент е стигане най-малко до плейоф, без по никакъв метод да се подценява идващия противник – малтийския Хамрун Спартанс, отстранил босненския Вележ след две победи с по 1:0.
„ Има и финансови изгоди. Честито на всички. Искам да употребявам опцията да благодаря на тия, които започнахме и без които нямаше да стигне дотук. Всички наши страхотни последователи – проведени и неорганизирани. Тези, които почистиха стадиона, тия, които направиха „ Левски на левскарите “, тия, които всеки ден дават хрумвания по какъв начин да се развиваме, тия, които виждам в очите им това поради, което и старши треньорът и спортно техническото управление бяха стимулирани да реализират това, което направихме днеска. Аз не съм по мощните думи. Това е една игра, само че през днешния ден момчетата направиха нещо огромно. Аз нямам просто по какъв начин да го окачествявам. Във всеки случай едно положително начало “, сподели Ивков.
„ Да не вършим мощни изявления. Виждате по какъв начин се усещат последователи на ПАОК. Отстранихме един клуб, който е светлинни години пред нас. Видяхте какво оборудване имат. От следващата година стартират строителство на нов стадион. Нека да се порадваме днеска. Надявам се това да е началото на втората " Синя приказка “, добави той.
„ Ще има много положителни финансови приходи. Вярвам, че това е началото. Трябва да имаме цел най-малко плейоф в този шампионат. Без да подценяваме идващия съперник, който е доста мощен конкурент. Знаете кой е притежателят. Навярно и те са в по-добро финансово положение от нас. Честно казано занапред ще стартира да изпитвам. Нямах дарба да приказвам към 15 минути. Мина ми на лента всичко, което последните 7 месеца се случи. Всичко е прелестно. Гледам и физиономиите на момчетата. За тях не е изненада това, което направиха. Ние вървим и към този момент укрепваме доста. На футболистите позволява и не разрешава единствено Станимир Стоилов. Те още не знаят, че ще ги посрещат на границата. Вече е обществена загадка “, сподели още синият началник.
Заради щета на клубния рейс, тимът беше прекаран до Кулата и там се трансферира на различен рейс, с цел да се върне в София
„ Фантастичен мач на нашия тим. Най-вече извънредно дисциплинирани бяха. Изпълниха всички инструкции на Мъри. Смятам, че безусловно справедливо продължаваме. Не би трябвало да изпадаме в прекален оптимизъм. Този тим е първоначално, има още доста вода да пие “, сподели притежателят на Левски Наско Сираков.
„ За мен всеки един подобен мач до идващия може да го вкарваме в топ 5. Футболистите безусловно справедливо не престават в идващия кръг. Ще играем нови два мача, уповавам се да продължим още по-напред. Не желая да товаря футболистите с прекомерно огромни упования. На този стадий това, което направиха е безусловно задоволително. Дай Боже, да притеглим нови вложители “, добави той.
„ Аз не дефинирам цените на футболистите. Определят ги тези, които ще купуват “, сподели още босът на „ сините “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР