Изпълнителният директор на Иво Ивков бе във Велико Търново, за

...
Изпълнителният директор на Иво Ивков бе във Велико Търново, за
Коментари Харесай

Иво Ивков за бъдещето на Левски: Предстоят критични месеци

Изпълнителният шеф на Иво Ивков бе във Велико Търново, с цел да промотира самодейността " Левски на левскарите ", която има за цел българският гранд да стане благосъстоятелност на почитателите.

" Връщам се като човек, който съставлява Левски. Искам да отворя вашите сърца още веднъж за една огромна задача, с която сме се нагърбили и която без вас и хора като вас е обречена на крах, без значение какъв брой мощно, едва и именувано е управлението на и екипа. Доказахте последните месеци и гонини, че няма по-важно в този клуб от неговите последователи в цялата страна. Това е към този момент потвърдено. Трябва да се сплотим, би трябвало да тръгнем дружно по веднъж, който би трябвало да начертаем.

Да преминем най-тежкия миг, който е в този момент и идващите два-три месеца - основни, сериозни. Изключително тежко състояние. От всичко, което виждам, имаме силите и единствено ние можем да се хванем за яките и да се извадим от калта, в която сме сега. Има първите първи проблясъци. Крайната цел на новото съдружие е един ден да придобие мажоритарния пакет и да стане притежател на клуба. Да излъчва управлението и да подполага финансово клуба. И това ще бъде главната му активност. Защото е бранд, е необикновен инструмент за бизнеса на умните хора ", сподели Ивков пред ентусиастите в Търново.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР