Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -

...
Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Левски с нов екип по случай 80 години от рождението на Гунди

Изпълнителният шеф на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, разгласи, че компанията преотстъпва мястото, на което стои логото на бетинг компанията, с цел да може то да бъде употребявано за специфична фланелка по случай 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов. С този екип Левски ще се изправи против Черно море при рестарта на сезона. Ето какво споделя Петров пред формалния уебсайт на " сините ":
" Преди тъкмо година ПФК " Левски " сложи на гърдите си лозунга " Левски е безконечен " и с него извоюва Купата на България. Убедено имам вяра, че този лозунг сплоти " синята " общественост и даде подтик за по този начин дълго чакания исторически триумф.
Щастлив съм да ви оповестя, че за повторно Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния тим на Левски. На позицията, която е обичайно непокътната за лого на генералния спонсор, още веднъж ще изгреят изконните клубни полезности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, взаимно с ПФК " Левски " посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От на следващия ден, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от формалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача против Черно море във Велико Търново.

Използвам случая да прикани всички левскари за поддръжка към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да оказваме помощ за развиването на най- известния футболен клуб в България.

С почитание,

Лъчезар Петров

Изпълнителен шеф на Palms Bet
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР