Изпълнителният директор на Амджен Румъния от 2018 г. д-р Алина

...
Изпълнителният директор на Амджен Румъния от 2018 г. д-р Алина
Коментари Харесай

Директорът на Амджен в Румъния поема управлението и на подразделението в България

Изпълнителният шеф на Амджен Румъния от 2018 година доктор Алина Кулчеа поема ръководството и на подразделението на биофармацевтичната компания в България. Тя ще наследи досегашния шеф доктор Красимира Чемишанска, оповестиха от американска многонационална компания, водач в биотехнологичния бранш.  Тя ще наследи досегашния дълготраен шеф доктор Красимира Чемишанска.

Д-р Кулчеа е приключила медицина в Университета „ Карол Давила “ в Букурещ и има над 25-гoдишeн опит във фармацевтичната промишленост, ĸъдeтo e зaeмaлa paзлични пoзиции. Преди да стартира работа в Амджен, е била заместващ длъжността „ Регионален управител “ и началник " Връзки с институциите и достъп на пациента " в Новартис Румъния.

" Да управлявам и българското, и румънското поделение е по едно и също време чест и голяма отговорност. Бих желала да благодаря на доктор Красимира Чемишанска за нейната отдаденост и превъзходния метод на ръководство, с помощта на които през годините тя затвърди имиджа на Амджен в България, като мощна и уважавана фармацевтична компания ", съобщи доктор Алина Кулчеа във връзка новото предопределение. От коментара ѝ излиза наяве още, че то е подбудено от смяна на досегашния бизнес модел на наличие и опериране на американската компания в другите страни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР